8 höstaktiviteter för par

Nu när sommaren är över och vintern är nästan här, är det viktigt att inte glömma att njuta av hösten trots att den är så kort i Sverige. Ju kallare väder, lämnar växlande färg, majs labyrinter, pumpa festivaler, och ren romantik denna tid på året är underbart. Med det kalla väder och det vackra höstlövverket kan höst vara en bra tid att njuta av tiden med din make.

  1. Besök en lokal fruktträdgård och plocka äpplen. Det här kan vara ett bra sätt att tillbringa en solig lördag på! Ni kan senare baka en äppelpaj eller äppelkaka tillsammans. Medan ni är där kan ni dessutom testa på lite äppelcider! Du kan också köpa mysiga äppel- och kaneldoftande schampon. Sulfatfritt schampoo är också en bra idé i höst så att håret förblir friskt och skönt.
  2. Delta i höstfestivaler. Höstfestivaler och evenemang är inte bara vanligtvis billiga eller gratis utan brukar även innehålla bra mat, underhållning och aktiviteter. Oavsett om du går på din hemstads Oktoberfest, någon majsfestival eller något i din kyrka, är det här en rolig höstdagssidé som du inte vill missa!
  3. Gå och plocka pumpor ihop. Detta kan vara ett trevligt sätt att tillbringa en solig höstdag på. Köp en mysig tjocktröja på 2trendy och sedan är du redo att ta dig ut i höstvädret. Ta med dig pumpan hem och skär mönster i den tillsammans med barnen. Om ni känner er lite extra äventyrliga kan ni dessutom göra pumpapaj som är en amerikansk favorit under hösten.
  4. Njut av en öppen eld. Den fina hösttemperaturen gör den här säsongen till en bra tid för en brasa eller öppen eld. Koka lite varm choklad och grilla lite marshmallows över elden för extra mys.
  5. Njut av en scenisk bilresa. Om du är nära ett område som är känt för sina natursköna vyer och vackra höstlöv kan det vara en superidé att ta er ut på vägen. Ni kan njuta av löven i bilen och se vad staden har att erbjuda. Det finns ingen plats som höstlöven i bergen och fjällen i norr!
  6. Vandra i skog och marker. Med de svalare temperaturerna och faktumet att alla irriterande insekter är borta är höst perfekt till att njuta av en vandringsfärd tillsammans. Ni får också se en massa vackra vyer och kan hitta både ett och annat romantiskt landskap.
  7. Njut av en campingresa. Oavsett om ni bestämmer er för att tälta eller hyra en stuga kan hösten vara en bra tid att njuta av allt härligt i naturen tillsammans som ett par. Glöm inte marshmallowsen!
  8. Rid på hästar tillsammans. Besök ditt lokala ridstall och njut av en ridtur med din älskade!

Det här är bara ett kort urval av höstaktiviteter som är trevliga för par att njuta av tillsammans i höst. Oavsett vad dina intressen är så finns det massor av höstaktiviteter som ni båda två kommer att kunna njuta av tillsammans. Vill ni hellre åka på semester tillsammans och kanske till och med förlänga sommaren med en utlandsvistelse? Kika då på golfbreaks.se där det finns massor av bra erbjudanden och innehåll.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *