Penisringar

En penisring kan vara ett riktigt bra redskap i sänghalmen oavsett om ni har problem med någonting eller inte. Vem vill inte ha en hårdare erektion som håller längre?

Modeller

En penisring sätts runt penis eller runt penis och testiklar och kommer att ge dig en hårdare erektion. Ringen kommer hindra blodet i penis från att strömma ut från penis igen och på det sättet kommer din erektion att hålla mycket längre. En penisring kan också ge ökad känslighet och kan ge ditt sexliv en helt ny vinkel.

Det finns några olika modeller av penisringar. Här nedan kan du läsa om dem och avgöra vilken som passar dig bäst.

Enkel penisring: En enkel penisring är oftast tillverkad i silikon eller gummi och är bara en enkel ring som sätts runt penis. De är ofta mycket flexibla och passar flera storlekar. Andra kommer i set med flera storlekar. De kan vara helt släta eller ha någon slags textur på insidan och utsidan eller små kulor placerade runt omkring.

Justerbar penisring: Om din penis inte passar in i facket med diameter på 3-4 cm i erigerat tillstånd kan det vara bra att skaffa en justerbar penisring där du själv kan bestämma exakt hur tight den ska sitta.

Penising med vibrator: En penisring med vibrator passar bra för par då vibrationerna kommer att stimulera kvinnans klitoris när ni har samlag. Här kan ni få allt från en enkel engångsring till en ring med vibrator som kan styras med fjärrkontroll eller app och har flera olika vibrationshastigheter och -mönster. För dig som gillar anallek så finns också penisringar med analstimulator.

Ring för penis och testiklar: Det finns penisringar som är designade så att både penis och testiklar får plats. Om du gillar det finns det massor av möjligheter.

Material

Penisringar kommer i många olika material. Oftast handlar det om silikon men det finns också penisringar tillverkade i metall. Då är det desto viktigare att man vet exakt vilken storlek man ska ha då metallringar inte är flexibla som silikonringar är. Om man gillar läder kan man självklart hitta penisringar gjorda av läder.

Så använder du en penisring

  1. Get hard. Blodet måste ha strömmat in i din penis innan du sätter på penisringen. Ringen kommer hindra blodet från att försvinna ut igen.
  2. Ringens storlek. Din ring ska sluta tätt omkring din penis utan att göra ont. Om du är nybörjare – köp en väldigt flexibel ring eller ett set med flera olika storlekar.
  3. Spara på glidmedlet! Om du använder för mycket glidmedel på penisringen kan det sluta med att den bara glider runt och blir svår att kontrollera.
  4. Ta av den efteråt. Det är inte bra att ha på en penisring för länge. Blodet behöver kunna flöda fritt och därför bör du inte använda en penisring i längre än 30 minuter.
  5. Rengör din penisring noggrant efter användning. Beroende på materialet din ring är gjord i ska du sköta om den på olika sätt. Oftast fungerar ljummet vatten och mild tvål. Läs på förpackningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *